A színész ugyanakkor azt mondta, neveket csak akkor mond, ha fizetik neki a perköltséget.


A TikTokra töltött fel egy videót Kembe Sorel színész, műsorvezető, amelyben egy mostanában felkapott témáról rántotta le a leplet: a magyar hírességek „dubajozásáról”.

„Már a kilencvenes években jártak ki magyar lányok, celebritások az Egyesült Arab Emirátusba hostess munkára vagy reklámfotózásra, ez volt a jobb…” – kezdte mondanivalóját az influencer, bár a hostess munkát idézőjelbe tette. Mint mondta, később ezeket az állítólagos reklámfotókat soha, senki, sehol nem látta.

Szerinte nincsen azzal baj, „ha az ember felvállalja azt, amit csinál. Mert jobb esetben, minél magasabb szinten űzöd a szakmádat, annál büszkébb vagy. Ha már a szemétégetőnél felvállalják a lányok a melót, akkor joggal feltételezem azt, hogy a dubajozásnak büszkeségnek kellene, hogy legyen, hiszen ez a top, top, top.” A feliratozásban az „annál” szót egy n-nel írta, állítása szerint véletlenül, bár mint mondja, ezt kevesen vették észre.

– fogalmazta meg véleményét Kembe Sorel.

A kommentszekcióban volt olyan, aki konkrét neveket kért a médiaszemélyiségtől, aki erre azt válaszolta: csak akkor fog mondani, ha az illető állja a perköltségeket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!