A stylist-divattervező szerint populista és suttyó megjegyzés volt a színésztől az a vélemény, hogy a celebek ingyenkajáért, kölcsönruhában mennek a díjátadókra.


Kembe Sorel egyik TikTok-videójában azért szólta meg a magyar celebeket, mert szerinte egy részük kölcsönzött ruhában, az ingyenkajáért és ingyenpiáért megy el a díjátadókra. Lakatos Márk magára vette a megjegyzést, és üzengetésbe bonyolódott a színésszel.

Lakatos Márk Bochkor Gábor műsorban így vágott vissza a színésznek: „Akkora suttyóság, amit ez a fiú magyaráz. Fogalma sincs, hogy egy ilyen rendezvény miről szól. Ezzel a populista baromsággal jönni, hogy ingyenkaja, ingyenpia, meg kölcsönruha. Ezek a rendezvények pontosan azért vannak kitalálva, hogy ott az ember például a divattervezők ruháit felvegye.”

Ezután Náray Tamást idézve emlékeztetett, az elismert divattervező korábban jelezte, neki nem fér bele, hogy eladjon olyan ruhát, amit valaki már felvett.

„Bocsáss meg, hogy ha divattervezőről van szó, nem te jutsz az eszembe, hanem Náray Tamás” – szúrt oda Sorel Lakatosnak.

@iamkembesorel Nem kell mindenkit szeretni, de ne menjen a józan ész kárára. IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #bochkor #vélemény ♬ eredeti hang - Kembe Sorel


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!