Korábban mi is megírtuk, hogy egy 8 és egy 11 éves kislány halt meg február közepén Kecskeméten, amikor 62 éves nagymamájuk a piros jelzés ellenére ráhajtott a sínekre, ahol egy vonat elsodorta őket.

A gyerekek az apjuknál voltak hétvégén, a nagymamával a boltból indultak hazafelé, amikor a tragédia történt. A helyiek korábban arról beszéltek, hogy a nagymama nagyon szerette az unokáit, még a baleset előtti percekben is ajándékot vett nekik a boltban.

A gyerekek édesanyja a baleset után arról beszélt, hogy a volt anyósa tíz éve nem vezetett autót, most szerezte vissza a jogosítványát, és nem akar ítélkezni felette, de soha nem fogja megbocsátani neki a történteket.

A két kislány apja viszont korábban arról beszélt, nem haragszik az édesanyjára. A Ripost viszont most arról ír, hogy a szülők közös döntése alapján a nagymama nem lehet ott az unokái temetésén.

hirdetés

A lap megkereste a 62 éves nagymamát, aki azt mondta nincs jól és nem akar nyilatkozni. A gyerekek apja pedig azt mondta, nagyjából mindent tud.

"Én mindent tudok. Nagyjából mindent tudok. Anyámat hazahoztam a kórházból. Nincs nekem elég büntetésem azzal, hogy nekem kell őt ápolnom?"

- nyilatkozta a kislányok édesapja.

A lap megkereste Farkas Rozáliát is, a gyerekek édesanyját. Ő árulta el,

férjével közösen döntöttek úgy, hogy a nagymama ne vegyen részt a temetésen.

Farkas Rozália beszélt arról is, hogy számára egyre rosszabb a gyerekek hiánya, úgy érzi, ez soha nem fog elmúlni. Anyósával pedig a baleset óte nem beszélt, és a volt férje sem mondta el neki, hogy az asszony neki elárulta-e, mi okozta a tragédiát.

"Nem beszélünk a tragédiáról a volt férjemmel, de nem is kell. Győzzön az igazság! Nem szeretnék találgatni. Jogosult vagyok megnézni a jegyzőkönyvet, abból ki fog derülni a volt anyósom vallomása. Én csak azt szeretném, hogy ne azt lássam majd, hogy a vallomásában rágalmazza a gyermekeimet, vagy arra fogja, hogy miattuk történt a baleset. Bevallom, ettől félek, de azt az apukának is elmondtam, hogy akkor nem lesz irgalom"

- fogalmazott a két kislány édesanyja.


hirdetés