Legidősebb lánya, Riley Keough színésznő egy kislánynak adott életet, de ezt eddig nem hozták nyilvánosságra.


Ahogy azt mi is megírtuk, vasárnap eltemették Lisa Marie Presleyt. Az énekesnő váratlanul halt meg január 12-én, szívroham következtében.

A nyilvános szertartáson többen is felléptek, többek között Axl Rose és Alanis Morisette is. Édesanyja, Priscilla Presley egy verssel búcsúzott.

Úgy volt, hogy legidősebb lánya, a 33 éves Riley Keough is fel fog szólalni, de helyette a férje, Ben Smith-Petersen olvasta fel a felesége levelét, amit az édesanyjának címzett.

- hangzott el a levélben.

"Köszönöm, hogy te voltál az édesanyám. Örökké hálás leszek azért, amiért 33 évet tölthettünk együtt. Tudom, hogy a lehető legjobb anyát választottam, és ebben amióta az eszemet tudom, biztos vagyok. Mindenre emlékszem. Emlékszem, ahogy babakoromban megfürdettél, emlékszem, ahogy a kocsiban Aretha Franklint hallgattunk. Emlékszem, hogyan öleltél át esténként, és hogy milyen illatod volt. Emlékszem, ahogy elvittél fagyizni iskola után Floridában. Emlékszem, ahogy altatót énekeltél az öcsémnek és nekem esténként, és hogyan feküdtél mellettünk, amíg el nem aludtunk" - állt még a búcsúüzenetben.

A színésznő 2015-ben ment hozzá a kaszkadőrként dolgozó Smith-Petersenhez, akivel a Mad Max: A harag útja forgatásán találkoztak.

Az énekesnőt végső nyugalomra a Graceland-birtok Meditation Garden nevű részén helyezték el, fia, Benjamin Keough mellé, aki 2020-ban, 27 éves korában öngyilkos lett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!