Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas neve az ingatlanpiacon is jól cseng: pontosan ugyan nem tudni, hány és milyen mesés házuk van, ám egy-egy adásvétel kapcsán nem tudják elkerülni a nyilvánosságot.

Michael Douglas eladja festői birtokát Mallorcán

Az ingatlant és környékét bemutató videót is mellékelt a hirdetéshez.

Mostanában azzal kerültek az újságok címoldalára, hogy New York-i ingatlan portfóliójukon változtattak egy kicsit: eladták pazar kastélyukat, helyette pedig vettek egy másikat, írta a MaisonGlobal.

A New Yorkhoz tartozó Bedfordban 1895-ben épült, teljesen felújított nyolc hálószobás, tizenhárom fürdőszobás otthont - melyhez teniszpálya, szauna, gőzfürdő, két fedett és egy szabadtéri medence, valamint egy lovarda is tartozott - 2014-ben vásárolták meg 11,25 millió dollárért, most pedig 20,47 millióért váltak meg tőle. A luxusingatlant olyan szomszédok társaságát élvezhették, mint a Clinton házaspár, Bruce Willis vagy éppen Richard Gere.

Áron alul vált meg mesés birtokától a sztárszínész

Korábban 15 millió dollárért kínálta, végül 5,5 millióért adta el.

A sztárpár közben - az árát tekintve - szerényebb otthont nézett ki magának a közelben, New York elővárosában, Irvingtonban. Panaszkodniuk természetesen itt sem kell: a 4,5 millió dollárért vásárolt új birtokn egy erdővel körülvett területen bújik meg. Nyolc hálószoba van ebben a kastélyban is, és hatalmas lakosztály kényezteti a párost. A házban külön öltöző, szalon, edzőterem, vendégszoba és könyvtár is található, de innen sem hiányzik egy kis fedett medence .

A mesés kastély teraszáról pazar kilátás nyílik a közeli Hudson folyóra, ha pedig a szabadban akar piknikezni a boldog pár, akkor a minden luxust kielégítő nyári konyhában megteheti.

Az újonnan vásárolt kastélyról Douglasék nem tettek közzé fotókat, így az a technika segítségével csak kívülről, IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Kiemelt kép: Europress/AFP/Robyn Beck


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!