Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindkét színész szeptember 25-én jött a világra, csupán 25 év különbséggel. Michael Douglas idén ünnepelte 75. születésnapját, míg Catherine Zeta-Jones - bár egyáltalán nem mutatja -, elérkezett az ötödik ikszhez.

Michael és Catherine Hollywood egyik legérdekesebb házaspárját alkotja. Amikor oltár elé álltak, alig adtak nekik pár évet, és sokan már a válásukról pletykáltak. A sztárpár azonban, a közte lévő hatalmas korkülönbség és a házasélet nehézségei ellenére, még ma is együtt van, és boldogabb, mint valaha!

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 1998-ban ismerkedett meg egymással a népszerű színész, Danny DeVito közbenjárásával. 2000 augusztusában lettek először szülők, amikor megszületett fiúk, Dylan. Három hónappal később, 2000 novemberében házasodtak össze New Yorkban, miután a színésznek sikerült lezárnia a válási procedúrát első feleségével, Diandrával. A sztárpár második gyermeke, Carys 2003 áprilisában jött a világra.

Michael Douglasnak van még egy fia, a 41 éves Cameron, a színész első házasságából. A fiúnak is van már gyereke: Lua Izzy, aki 2017 decemberében született, Michael első unokájaként.

A két színész megosztott néhány titkot arról, mi hozta őket össze, és mi segített nekik abban, hogy jobban megértsék egymást. Egy Los Angeles-i gálán vallottak arról, hogy a golf volt náluk a kapocs, körülbelül húsz évvel ezelőtt, ami azóta is nagy közös szenvedélyük.

"Ugyanazon a napon születtünk, néhány év különbséggel. Első alkalommal, amikor találkoztunk, már kiderült ez rólunk, én pedig azt mondtam neki: én leszek a gyermekeid apja!" - mesélte Michael Douglas egy korábbi, Entertainment Tonight-nak adott interjújában. "Így volt. Aztán megtudta, hogy golfozom. És az már vitt mindent ." - tette hozzá Catherine Zeta-Jones. "Valóban, amikor megtudtam, hogy golfozik, majd' elolvadtam. Egyenesen a szemembe nézett, és végem volt." - egészítette ki Douglas.

Ahogy telnek az évek, a színész szerelme nemhogy elkopik, hanem egyre erősebbé válik.

"Nemrégiben ünnepeltük 19. évfordulónkat, és az őszinte szerelmen túl, mely egyre csak növekszik bennünk, azt gondolom, hogy a tény, hogy egyazon területen dolgozunk, segít nekünk jobban megérteni a másikat (…)." - folytatta Michael Douglas.

Catherine Zeta-Jones sem vélekedik másként. Ő mindenáron meg szeretné köszönni Michaelnak azt, amit érte tesz: "Ő a legaranyosabb férfi, akivel valaha is találkoztam. Vicces, nagyon szórakoztató (…). Ugyanakkor a legjobb barátom is. Nagyon büszke vagyok arra, hogy mellette lehetek." - hálálkodott a színésznő.

Mindezek ellenére, a házasélet az ő esetükben sem volt viharmentes. 2013 augusztusában ugyanis szétváltak, és a válás küszöbén álltak. Nagyon nehéz időszakon vannak túl: míg a színész akkoriban jelentette be, torokrákkal küzd, addig a színésznő egy pszichiátriai klinikára utaltatta be magát, ahol bipoláris elmezavarral kezelnek pácienseket. Douglas utólag bevallotta, hazudott a diagnózis kapcsán, ugyanis a kezelés, amit kapott, nyelv-rák miatt volt. Végül sikeresen legyőzte a kórt, és azóta ismét együtt van feleségével, akivel megújították a fogadalmaikat.

Mindkét színész sikeres karriert futott be Hollywoodban. Douglas immár 50 éve aktív szereplője az amerikai filmvilágnak, többek között két Oscar- és három Golden Globe díj boldog tulajdonosa. Zeta-Jones 22 éves korában futott be, amikor 1991-ben Mariette szerepébe bújt az ITV egyik produkciójában. Azóta több sikeres filmben játszott, és a Chicago című produkcióban való alakításáért egy Oscar-díjat is kapott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!