A rapper éppen Valentin-napra időzítette új szerzeménye beharangozását.


Ahogy megírtuk, G.w.M kedden reagált arra, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak vizsgálja, honnan van a rapper mesés vagyona, amit nem is kifejezetten takargat a közösségi médiában.

Közzétett azonban egy másik posztot is, amelyben egy új dala érkezését jelentette be. A szám címe Single állapot, és a szerelmi csalódásról és a szingliségről szól.

Az is kissé fura lehet, hogy miért ilyen érzelmekről ír új dalában a rapper, hiszen a magánéletében nem is lehetne boldogabb: Kulcsár Edinával már egy éve alkotnak egy párt, el is jegyezték egymást, és hamarosan megszületik a közös babájuk. Ha bárki azt gondolná, hogy mégis zűr van a szerelmesek között, amiért G.w.M egy ilyen számot ad ki, azt ki kell ábrándítanunk: a pár Insta-sztoriba posztolt egy közös képet kedden, amin egy autóban ülnek, és szerelmes matricákat is tettek a fotóra.

Bár a kommentelők közül is volt, aki arra gyanakodott, hogy az új szám Edináról szólhat, valószínűbb, hogy a rapper egy korábbi csalódását foglalta dalba, vagy csak egyszerűen egy ilyen zenét szeretett volna most kiadni.

A beharangozó posztban meg is mutatott egy kis részletet belőle:

„Egy ártatlan angyal mögött keserűség,

Gyönyörű szép, óh, mégis gyönyörű szép.

Ő volt, ki hazakísért, hazudta, csak az enyém,

Egy hete...

Annyira nem fájt a búcsú, kicsikét elvoltam vele.

Nem tudom, valami vonzott,

nem baj, nem is az esetem.

Jobb lesz nekem egyedül, nincsen normális.

Becsap a szerelem, sokszor volt már így.

Szívemet odaadom, megbántva visszakapom.

Jobb lesz, ha magamban vagyok.”

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!