Az ellenzéki képviselő szerint viszont ha a rapper továbbra is a TV2-nek dolgozik, akkor felmerülhet két gyanú is.


Majka dala nem rossz és igazságok vannak benne. Akár kockázatot is jelenthetett a szerzőjének - írta a Facebook-oldalán csütörtökön Hadházy Ákos. Az ellenzéki képviselő szerint azonban felmerülhet, hogy a rapper „engedéllyel” írta meg a nótát.

Komoly hullámokat vert a hazai közéletben Majka és Molnár Tamás új dala, az Azt beszélik a városban, amiben többek között kiöregedett komcsikról és ereszen lecsúszó kamu keresztényekről is énekelnek.

és a kommentelők imádták annak szókimondóságát.

Később azonban többen is szóvá tették a rappernek, hogy a rendszerkritikus dal ellenére továbbra is a TV2 műsoraiban szerepel. Lakatos Márk például „az állami kereskedelmi csatorna több éve pénzzel kitömött címerállatának” nevezte Majkát.

Jakab Péter megszólítva is érezte magát a dalban. Az egykori Jobbik-elnök is azt vetette Majka szemére, hogy egy olyan csatornát szolgál és népszerűsít ami „lépten nyomon hazudik azokról az emberekről, akik szeretnének egy jobb Magyarországot építeni”.

A vádakra a zenész később úgy reagált, hogy neki semmi köze ahhoz, ami a TV2 kapcsán zavarja az embereket. Majka azt sem értette, hogy miért beszélnek róla úgy „mintha Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből integetne narancsszínű zászlóval”.

A dal kapcsán kialakult közéleti diskurzust fűzte tovább most Hadházy Ákos csütörtöki bejegyzése.

– írta az ellenzéki képviselő.

Hadházy szerint azonban a dal az igazságok ellenére sem mond teljes egészében igazat, mert „azt üzeni, hogy mindenki szemét, a szegény ember meg nem tud mit tenni.”

„Valójában mindannyian felelősek vagyunk – bár eltérő mértékben – azért, ami itt van. És mindannyian tehetünk ellene” - írta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!