Nem lesz többet Petőfi Elektrik, Taplra Magyar vagy Ej, Mi a Cool. Jön helyette a Halló, Magyarok! és a Hajrá, Magyarok!


Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, tömeges elbocsátások kezdődtek pénteken a Petőfi Rádiónál. Kirúgták a reggeli és délutáni műsorok szerkesztőit és műsorvezetőit, illetve a DJ Izilként ismert Borcsik Attilát is. Nem sokkal ezután leadták a Carson Coma egyik híressé vált, az Orbán-rendszert kritizáló dalát is.

A Média1 most kiszúrta, hogy az elküldött műsorvezetők után búcsút intenek számos ismert műsornak is. Az október 1-jei változásokkal

Az új műsorok között olyan címeket találunk, mint a Hazai, az Itthon, otthon és a Petőfi csúcs. A reggeli műsor címe hétfőtől Halló, Magyarok! lesz, 13 órától pedig minden hétköznap indul a Hajrá, Magyarok! Szombat-vasárnap reggel jön a Helló, Sándor!, és a 11 órás hírek után a Befordultam a konyhára.

A Telex szerint a Petőfi Rádió jelenlegi vezetése a leépítések mellett tartalmi változásokra is készül. Állítólag a csatorna kizárólag magyar zeneszámokat fog a jövőben sugározni, és a szlogenje az lesz: „Petőfi Rádió – minden magyar”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!