Nem, most nem Ben Affleckről kérdezték. Hanem legújabb sci-fi-akciófilmjében áll szemben a világ legbutább tudósa a szánalmas mesterségesintelligencia-sereggel szemben. Alig tudom magamban tartani, mi lesz a vége!


Brad Peyton neve nem lehet ismeretlen az agyatlan látványfilmek rajongói számára. Az író-rendező a kommersz katasztrófafilmek legújabb Roland Emmerichének tűnik. Első nagyobb projektje, amivel kitűnt a hollywoodi átlagból, a rettenetes Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja volt 2010-ben, ami annyira jól sikerülhetett, hogy 2012-ben megkapta az Utazás a rejtélyes szigetre 3D-s Verne Gyula-adaptációt, amely már annyira gáz volt, hogy Brendan Fraser el se vállalta a főszerepet (ő játszott az előző részben).

A Törésvonal és a Rampage: Tombolás filmet is együtt készítették, egyik produkciót sem nevezhetjük filmtörténeti klasszikusnak, ám mindkét mozi kellően szórakoztató B-film hangulatát keltette. Ezután rendezőnk még készített egy közepes horrorfilmet Aaron Eckharttal, hogy aztán most megkoronázza rendezői filmográfiáját az Atlasnak nevezett netflixes celluloid hulladékkal.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!