Szerencsére idejében elkapták. Volt felesége, és fia már évekkel ezelőtt elmenekült tőle.


A Blikk találta meg azt a Somogy megyei családot, akiket az egykori családfő meg akart gyilkolni. K. Györgyöt agresszív embernek ismerték a somogyi faluban, ahol lakott. Korábban még az apját is megkéselte, amiért börtönbe is került. Családját is rendszeresen bántalmazta, aminek csak az vetett véget, hogy közel harminc évnyi együttélés után felesége és felnőtt fia egy másik településre költöztek előle. A család volt lakhelyén azóta csak K. György maradt, aki

Mivel a férfinak súlyos cukorbetegsége van, számára kézenfekvő volt, hogy inzulintúladagolással gyilkolja meg gyermekét és gyermekei anyját. Ezért felbérelt egy férfit 300 ezer forintért, hogy fogja el, és szállítsa le neki családtagjait, hogy majd megölhesse őket.

Azonban az üzletből nem lett semmi. Györgyre lecsaptak a rendőrök, most pedig már gyilkosság előkészülete miatt van előzetes letartóztatásban, de ezenkívül egyéb cselekmények is terhelik, melyek kapcsán szintén eljárás folyik ellene.

György fia rendőr, ő hivatalból nem beszélhet az ügyről (összeférhetetlenség miatt apját Pécsre vitték, ott folyik ellene eljárás), az édesanya, György volt párja pedig egyelőre nem kíván megszólalni, nagyon megviselte őket a történet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!