Nővére, a 19 éves Alexandra maradványait tavaly nyáron találták meg az udvarban elásva, akkor le is tartóztatták H. Józsefet. A két lány öccse továbbra is az diósjenői családi házban él.


Továbbra sem találják a rendőrök annak a 13 éves lánynak a holttestét, akit a nevelőapja ölhetett meg a testvérével együtt 2009-ben - írja a Blikk.

Ahogy arról mi is beszámoltunk: a rendőrök tavaly júliusban tartóztatták le H. Józsefet, miután a 2009-ben 19 évesen eltűnt egykori nevelt lánya, Alexandra holttestét megtalálták Diósjenőn az egykori családi udvarán elásva. Az eltűnésekor mindössze 13 éves Krisztina holtteste azonban azóta sem került elő.

A lányok öccse, Attila már akkor arról beszélt a Blikknek, hogy a testvéreinek sok konfliktusa volt a nevelőapjukkal, aki emlékei szerint szexuálisan is bántalmazta őket. Az RTL Híradó pedig később arról számolt be, hogy a fiatalabb lány, Krisztina gyermeket szült, mielőtt nyoma veszett volna. A kicsi később nevelőszülőkhöz került.

A Blikk most azt írta az ügyről,

„A közelmúltban váratlanul beállítottak a rendőrök, hogy az információjuk szerint elképzelhető, a férfi annak idején az épületen belül tűntette el a testvéremet, ezért fel kell, hogy túrják a fürdőszobát. Vésőkkel törték meg a téglát, aztán hetven centiméter mélyre leástak a szakemberek, de nem találták meg szegényt. Nem tudni, hol ásta el a gyilkos a testvérem” - mondta a lapnak Attila.

A férfi azt is elárulta: nem ez volt az első alkalom, hogy hatóságok a házon belül keresték a maradványokat, már korábban is leástak az egyik szobában.

„A szomszéd telket is feltúrták, még egy kútba is benéztek, de az sem vezetett eredményre. Legutóbb azt mondták nekem, van még sejtésük, hol lehet szegény Krisztina, de ennél többet nem árultak el” - tette hozzá Attila.

Alexandra maradványait a férfi már elhozhatta a salgótarjáni kórház halottasházából, de még egy papírt el kell intézniük a búcsúztatáshoz. A Blikk, hogy hamvasztás megtiltották a családnak, mert még elképzelhető, hogy szükség lesz a csontokra, és akkor majd kihantolják.

- mondta Attila lapnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!