14 éve veszett nyoma a két lánynak, Alexandra holttestét tavaly találták meg a családi házuk udvarán elásva. Csütörtök délután húga, Krisztina csontjai is előkerülhettek.


Csütörtök délután előkerülhettek Horváth Krisztina földi maradványai a diósjenői házuk közelében. Nővére, Alexandra holttestét tavaly találták meg a rendőrök. A két testvér megölése miatt letartóztatásban lévő nevelőapa, H. József tagadja a gyilkosságokat, de a Blikk információi szerint azt elismerte, hogy ő tüntette el a holttesteket.

A diósjenői kettős gyilkosságról korábban többször is beszámoltunk, mint ismert, 2009-ben kis különbséggel, rejtélyes körülmények között veszett nyoma az akkor 19 éves Horváth Alexandrának és húgának, a 14 esztendős Horváth Krisztinának.

Alexandra holttestét tavaly nyáron találták meg a családi házuk udvarában elásva, míg csütörtökön Krisztina földi maradványai kerülhettek elő az ingatlan közeléből, ugyancsak a föld alól. A Blikk úgy tudja, a 47 éves H. József maga árulta el a rendőröknek, hova ásta el Krisztinát.

„A házunk udvararáról csütörtök este pont láttam a rendőröket a volt nevelőapám házánál, egy utcával lejjebb. Mire odaértem, már ástak, és végül több olyan csontot, maradványt is találtak, ami a testvéremé lehet. Józsit is kihozták a börtönből megbilincselve, ő mutatta meg, hogy hol keressenek” – mondta a lapnak Horváth Attila, a 14 éve eltűnt két lány öccse.

„Úgy tudom, az eltüntetést beismerte, ám a gyilkosságot tagadja. Azzal állt elő, hogy Kriszti rosszul lett, elesett és beütötte a fejét, így halt meg, ő pedig a holttestét betette az ágyneműtartóba, sötétedés után pedig elásta szegényt az udvarában. Azt hallottam, később az erős szag miatt

A megmaradt, el nem égett csontdarabokat végül közterületen, a háza mellett földelhette el, ahol most végül meg is találták azokat” – mondta Horváth Attila.

A Blikk úgy tudja, a nevelőapa egy vita során előbb Alexandrát ölhette meg a lányok otthonában, amikor csak ketten tartózkodtak otthon. Később Krisztinát is a házhoz csalhatta, majd vele is végzett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!