A Blikk úgy tudja, hogy Király Viktor és Manuel is az ítészek között lesz majd.


Újabb nagy kihívás vár az RTL-en Curtisre – írja Blikk. A lap megtudta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! megnyerése után

Értesüléseik szerint az X-Faktor legutóbbi zsűrinégyeséből – Herczeg Erika, Puskás Peti, ByeAlex, Gáspár Laci – senki nem marad az ítészek között. „Mivel a csatorna számára fontos a sokszínűség és az, hogy a fiatalabb korosztályt is a képernyő elé ültessék, a YouTube-generáció zenészei közül is keresték a megfelelő arcokat” – osztott meg egy belsős információt a Blikkel egy bennfentes.

Az RTL egyelőre nem hozta nyilvánosságra, kik fognak dönteni majd a versenyzők sorsáról a TV2-ről a konkurens csatornára költöző műsorban. Ugyanakkor a portál megtudta, hogy a zsűritagok között helyet foglal majd Király Viktor is. Ő 2015-ben a show amerikai változatában az élő adásig jutott.

És szintén ott lehet a coachok között Curtis, a szókimondó rapper is, aki stílusa és habitusa miatt jó választás lehet a csatornának. Az információk szerint a fiatalabb generációt a Fonogram-díjas Manuel, míg a nőt vonalat a 2008-as Megasztár csillaga, Hien képviseli majd.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!