Az RTL-en visszatérő tehetségkutató műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz.


Bejelentette az RTL, hogy kik lesznek az ősszel az X-Faktor helyett induló The Voice zenei tehetségkutató zsűritagjai és műsorvezetője.

Miklósa Erika Kossuth-díjas énekesnő, aki itthon és a világ számos pontján sikereket ért el, a Milánói Scalától a New York-i Metropolitanig. Trokán Nóra Junior Príma díjas színésznő, akivel magyar és világhírű sorozatokban, valamint filmekben is találkozhatunk, a prózai szerepek mellett pedig musicalekben is főszerepeket játszik. Curtis, többszörös arany- és platinalemezes, Fonogram és Bravo Otto díjas előadó-dalszerző. Manuel négy évvel ezelőtt az X-Faktorban robbant be a zenei életbe, idén megjelent nagylemeze, ami a tavasz közepére már négyszeres platina lemez lett, a Spotify Global Debut listájának legjobb 5 albuma közé jutott - olvasható a közleményben.

„Szeretem az eredetiséget, az akaraterőt, a szorgalmat, az elszántságot. És szeretek mentora lenni a jó hangoknak. Eddig a klasszikus zene tehetségeit figyelhettem. Most a könnyűzene tehetségeivel is törődhetek – »klasszikus mesterként«, vagyis elszántan, fáradhatatlanul és dinamikusan” - mondta Miklósa Erika a műsor kapcsán.

Trokán Nóra arról beszélt, hogy nagyon nagy kihívásnak éli meg ezt a feladatot, de izgatottan várja a közös munkát a zsűritársaival. Arra szeretné fektetni a hangsúlyt, hogy a végén olyan előadók álljanak a közönség elé, akiknek színpadi jelenlétük is erős és egyedi.

Curtis számára az a legnagyobb zenei elismerés, hogy coach lehet ebben a tehetségkutató műsorban. „Abban hiszek, hogy családias légkört kell majd teremteni a csapatomban és akkor tudunk sikereket elérni. Az a tervem, hogy az én versenyzőm végig maradjon és mi győzzünk!” – mondta.

Manuel pedig elárulta, hogy mindig ott volt a fejében a gondolat, hogy az X-Faktor után egyszer hasonló szerepet vállaljon egy tehetségkutató műsorban. Mint mondta, számára mindenképp előny, ha valaki saját szerzeménnyel készül, de szerinte a lényeg az, hogy jó énekesekkel, előadókkal dolgozzon együtt.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat pedig majd a párbajok, a kiütések és az élő show-k követik - írják az RTL közleményében.

A The Voice Magyarország válogatói még zajlanak, ide kattintva lehet jelentkezni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!