A tavalyi évben is 500 kiló állateledelt vittek a menhelyre.


Idén is vitt állateledelt Orbán Viktor az ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány menhelyére.

Ez az a menhely, ahová a miniszterelnök már tavaly decemberben is vitt 500 kilónyi állateledelt Ovádi Péterrel. De nem csak állateledelt vittek, hanem ahogy arról mi is beszámoltunk, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. pályázatának köszönhetően idén az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány 9 millió forintot is kapott.

És nem csak ők, hanem a kormányhoz közel álló Papagájmentő Alapítványnak is jutott 8 500 000 Ft támogatás, amit Dézsiné Szentes Veronika, azaz Dézsi Csaba András győri polgármester felesége alapított, alig egy éve.

A miniszterelnök az eseményről készült videóban rákérdez arra is, hogy a megemelkedett energiaárakat ki tudják-e gazdálkodni. A menhely dolgozói elmondták, hogy náluk gáz nincs, csak villany, ahol pedig általány díjat fizetnek, így eddig nem tapasztaltak jelentő különbséget az eddigiekhez képest.

Orbán Viktor megnézte a menhelyet, többek között a konténerből kialakított irodát, amit az ott dolgozó szerint Ovádi Péter, Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos segítségével jött létre.

– olvasható a bejegyzésben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!