A 47 éves modell szerint ugyan megvan a hátránya annak, ha valaki az OnlyFansen keres pénzt, az előnyei miatt megéri.


A 47 éves Lauren Spencer alig két év alatt az egyik legjobban kereső ember lett az OnlyFansen, ezt pedig ő maga is annak tulajdonítja, hogy nagyon hasonlít Diana hercegnőre – írja a Business Insider.

Több mint tíz éven át egy takarítással foglalkozó cég tulajdonosa volt a férjével együtt, de a pandémia őket is érzékenyen érintette. Ezért más módot keresett, hogy pótolja a kieső bevételt.

LAUREN SPENCER (@laurenspencer_uk) által megosztott bejegyzés

Az OnlyFansen aztán elképesztő sikert aratott: miután egyre több ember fedezte fel, hogy hasonlít az elhunyt hercegnőre, úgy nőtt a követőinek a száma. Ma már heti 60 órát foglalkozik az oldalával.

Reggelente válaszol az üzeneteire, utána "ízlésesen meztelen" fotókat és videókat készít, illetve élőben szokott bejelentkezni a TikTokon és az Instagramon is, hogy új követőket szerezzen.

LAUREN SPENCER (@laurenspencer_uk) által megosztott bejegyzés

„Az a tény, hogy sok embert emlékeztetek Dianára, határozottan segített. Egyeseknek bejön, ha egy olyan tisztességesen és elegánsan öltözött nőt, mint Dianát, fehérneműben látnak” – nyilatkozta.

A rajongók időnként megkérik Spencert, hogy

Szerinte bár megvannak a hátrányai annak, ha valaki az OnlyFansen modellkedik, az előnyei miatt bőven megéri. Ugyan jóval többet dolgozik, mint a takarítócég vezetőjeként, de többet is keres: körülbelül havi 16 ezer dollár, azaz körülbelül 5 millió 800 ezer forint bevétele van az oldalból.

„Azt hiszem, hogy az OnlyFans-t néha úgy ábrázolják, mint az utolsó mentsvárat azoknak a nőknek, akiknek már nincs más választásuk, nem értenek semmihez, vagy kétségbeesettek, de ez nem igaz. Imádom. Teljes mértékben én irányítom, hogy milyen tartalmat gyártok” – nyilatkozta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!