Arról is beszélt: könnyen lehet, hogy egy idő után direkt szexuális tartalmak is lesznek az oldalán.


Többször beszámoltunk már róla, hogy alaposan megérte Molnár Anikónak az OnlyFans felnőtt közösségi oldalhoz csatlakoznia. Az egykori valóságshow-szereplő hamar a fizetős erotikus tartalmakkal szolgáló portál legkeresetteb modelljei közé tartozott.

A 47 éves modell most elárulta, hogy miért vágott bele az egyre népszerűbb szolgáltatásba.

– mondta el Anikó a Story Magazinnak.

Szerinte mindenkinek megvan az ára, még ha ezt sokan nem is ismerik be. Még egy okot elmondott, amiért az OnlyFans mellett döntött: „Van az a pénz, amiért az ember beengedi a kamerákat a hálószobájába, maximum nem mindenkinek van hozzá bátorsága. Én nem tartom magam se prűdnek, se képmutatónak. A világ legszabadabb embere vagyok, megtehetem, hogy azt csináljak, amihez csak kedvem támad. Ráadásul 20 éve hallgatom, hogy mekkora lotyó vagyok, pedig soha nem éltem a testemből. Hát, tessék!”

Mint fogalmazott, az utolsó tartalékaiból élt, kezdett nagyon rosszul menni a sora, amikor regisztrált.

– fogalmazott.

Mára oldala népszerűsége szárnyal, több mint ezer feliratkozója van, és elég jól is keres pikáns képeivel: „Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, a kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom”.

(Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!