A brit nőnek minden szinten jobban megéri ez a karrier, mint a rendőrtiszti. Szerinte előző munkahelyén egyáltalán nem becsülték meg.


Felhagy a bűnüldözéssel, és OnlyFans-modellnek áll Kerri Andrews, alias Nyssa Valentina brit rendőr – írja a Daily Mail. A 41 éves tiszt azt mondja: bár munkája során sokszor az életét kockáztatja, mégsem érzi úgy, hogy főnökei részéről megbecsülés érné, így azonnali hatállyal felmond 8 éve meglévő munkahelyén, és az online erotikus oldalak világában kezd új karrierbe.

„Ez egy teljesen más irány számomra, de újra kell élnem az életemet, mert annyira kiábrándultam a rendőri szolgálatból” – nyilatkozta a lapnak Andrews. Hozzátette:

Nyssa Valentina oldalára havi 11 fontért lehet feliratkozni, és mivel igen szép számmal kedvelik (természetesen nem szabvány szerinti) "egyenruhás" fotóit, egyelőre nem küzd anyagi nehézségekkel a váltás miatt.

?NYSSA VALENTINA? (@nyssavalentina) által megosztott bejegyzés

A tiszt szerint a kilépés egyik fő oka, hogy a Szakmai Szabványügyi Igazgatóság vizsgálatot indított ellene két évvel ezelőtt, miután egy kollégája jogtalanul vádolta meg azzal, hogy dominaként keresett mellékvállalkozást. Szerinte ez teljes hazugság, és csak besározni akarták ezzel. Mint mondta: régen abban hitt, hogy rendőrként az igazság oldalán harcol, nagyon kiábrándította, hogy ennek ellenére irodai pletykák alapján fel lehetett menteni pozíciójából.

Kerri Andrews nem az első a brit rendőrségen, aki az utóbbi időben erotikus karrierváltásba kezdett. Néhány hete egy Samantha Lee nevű rendőrtisztről derült ki, hogy erotikus fotóival keres pénzt. Őt végül a rendőrségtől azért távolították el, mert súlyos mulasztást követett el, amikor nem tartóztatott le egy Wayne Couzens nevű férfit, aki aznap gyilkolta meg áldozatát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!