A gyilkosággal a gyerek anyját és a nevelőapját vádolják. A verést Renzo testvére is végignézte.


Agyonverhette 4 éves kisfiát az anyja és a mostohaapja Argentínában, amiért a gyerek megette a testvéreinek szánt csokoládét, írja a Daily Star. A szülők azzal hívták ki a mentőket, hogy Renzo „kiesett a fürdőkádból”.

Az anyát, Victoria Belen Godoy-t és a mostohaapát, Luis Alberto Gallót ezután a rendőrök őrizetbe vették gyilkosság vádja miatt. A gyanú szerint a férfi verhette meg a gyereket a csoki felfalása miatt. A szülők éltek a hallgatás jogával és nem hajlandók beszélni a rendőrökkel.

Az állítólagos gyilkosságra Renzo tízéves bátyjának kihallgatása során derülhetett fény. A kisfiú szerint a férfi azt mondta neki, hogy a bonbont a lányoknak szánta, majd torkon ragadta és azt kiabálta: tudja, ki ette meg az édességet. Az idősebb fiú ekkor árulta el, hogy valójában az öccse falta be a csokoládét. Ezután kezdték verni Renzót.

A gyilkossággal vádolt pár 14 hónapja volt együtt. Heten éltek egy fedél alatt a nő öt gyerekével, egy két hónapos kisfiúval, két kislánnyal, Renzóval és a bátyjával. A családtagok szerint a pár nem volt jó hatással egymásra, a férfi például nem hagyta, hogy a gyerekeket láthassa az apjuk, nem mehettek el a családi születésnapokra sem. A helyzet odáig fajult, hogy

A rendőrség a gyilkosság mellett azt is vizsgálja, hogy az asszony és élettársa kényszerítették-e munkára a gyerekeket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!