A mintegy 21,5 milliárd forintot érő vagyonnak egyelőre nincs örököse, de Frédéric von Anhalt eltökélten keresi az ideális személyt. Jelentkezőből pedig akad bőven.


Jónás Rita, az RTL Klub korábbi műsorvezetője Gábor Zsazsa örököseként szívesen életben tartaná a magyar származású hollywoodi díva szellemi örökségét, amivel jogosult lenne a nem mindennapi vagyonára is – írja a Blikk.

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye az utóbbi években többször elmondta,

Jelenleg Frédéric von Anhalt kezeli az ingatlanokkal együtt körülbelül 21,5 milliárd forintot érő örökséget. Az özvegynek ugyan vannak örökbe fogadott fiai, de egyikük sem jogosult arra, hogy részesüljön a vagyonából. Persze önjelölt örökösből akad bőven, ami a mesés vagyont látva nem meglepő, és olyanok is rendre jelentkeznek, akiket a munka is érdekel.

„Nem tudom, igaz-e, amit ír, hiszen én nem ismerem a magyar celebeket. Azt mondja, Jónás Rita a neve. Azt állítja, hogy színésznő és tévés műsorvezető volt Magyarországon, de egy ideje már Amerikában él, ott nevelte fel a gyerekeit. Azt írta, mind a három gyereke művészeti iskolába jár, érdekli őket az a világ, amelyben mi éltünk a feleségemmel, és mivel kettős állampolgárok, mind a két országban tudnának segíteni nekem a célomban” – mondta az özvegy.

Jónás Rita 1997-től több mint öt évig volt a műsorvezetője az RTL Klub Kölyökklub című műsorának, később férjével Amerikába költözött, de néhány éve elvált, és azóta kétlaki életet él.

A Blikk megkeresésére


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!