Örököst szeretne magának Frédéric von Anhalt herceg. Eddig mindenkiben csalódott, akit örökbe fogadott, így most egy új ajánlattal állt elő.


[caption id="attachment_2161706" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]

Nem titok: a magyar születésű hollywoodi világsztár egykori férje mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. A pénzre egy kezelői alapban vigyáznak, amihez jelenleg egyedül Von Anhalt férhet hozzá.

„Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből” – írta az Instagram-oldalán Frédéric von Anhalt

Az angol szlengben sugar daddynek hívják azokat idősebb és gazdag férfiakat, akik anyagi támogatásban részesítenek egy fiatalabb lányt a társaságáért, illetve intim kapcsolatért cserébe. A herceg azonban már csak egy nőre vágyik, aki szül neki egy gyereket.

Ráadásként különleges alkalmak esetén még Gábor Zsazsa több mint egymilliárd forintot érő ékszer-kollekciójának darabjait is viselhetné – írja a Blikk.

„Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon” – mondta Anhalt herceg, aki évekkel ezelőtt a nevére vett egy német futballistát, Kevin Feuchtot, de nagyot csalódott benne.

„Ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy Zsazsa életművét és az enyémet továbbvigye. Az eddigi örökbe fogadott fiaimat csak a cím érdekelte, a munka nem” – emlékezett vissza a férfi, aki az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstúdió-tulajdonost, egy éjszakai klub főnökét, egy divattervezőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonost is, de egyik örökös sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!