Látványos, szinte showműsor-szerű, zenés táncos ünnepség keretében kelt egybe Zsolt és Patrik.


Örök hűséget fogadott egymásnak szeptember 10-én Osváth Zsolt és szerelme, Patrik – derül ki az influenszer Instagram-csatornájáról.

Zsolt elárulta azt is, azért vasárnapra tették az esküvő időpontját, hogy médiában dolgozó ismerőseik is jobban ráérjenek. Szeptember 10-e egyébként pont a ZshowTime YouTube-csatornáról ismert sztár elhunyt édesanyjának születésnapja is.

A Blikk megtudta: a menyegzőn igazi sztárparádé volt. A lapnak Zsolt elárulta, három dologban teljesen biztosak voltak: az egyik, hogy a bevonuló zenéjüket Vásáry André énekelje, a második, hogy a Margaret Island zenéljen a lagziban, a harmadik pedig, hogy Kiss Márk tervezze a ruhájukat.

Az Instagramra feltöltött fotókon jól kivehető, hogy az Exatlonból ismert Tóth Janka volt az egyik koszorúslány, továbbá Köllő Babett a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, hogy ő is a násznéppel ünnepelte az ifjú párt.

Mellette pedig feltűnt még Kollányi Zsuzsi és Tolvai Reni is. A vacsoraasztalnál is közzétett egy videót, melyből kiderült, hogy Kiss Márk, Tolvai Reni, Vásáry André, Horváth Tamás és a felesége, Andi, Balázs Andi, illetve Vincze Tünde mellett ült. A felvételen Babett éppen az arany evőeszközökkel viccelődött a többiekkel, akikkel hol az arcukra, hol a dekoltázsukba helyezték a kanalakat – írja a Blikk.

– írta képei mellé Osváth Zsolt.

Elárulta azt is, hamarosan már az örökbefogadáson is gondolkodnak, még ha a magyar törvények ezt jelentősen meg is nehezítik.

 

Osváth Zsolt / YT: ZSHOWtime (@osvvath_zsolt) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!