Az influenszer szerint az énekesnőnek Stockholm-szindrómája van, nem bír elszakadni az emberek hergelésétől.


„Szerintem te egy buta majom vagy, aki beletaposott mindenbe az utóbbi fél évben, amiben sokan hittek” - mondta Osváth Zsolt legutóbbi videójában Tóth Gabiról. Szerinte az énekesnőnek Stockholm-szindrómája van, nem bír elszakadni az emberek hergelésétől.

Osváthnál elmondása szerint azért telt most be a pohár, mert bár Gabi elcsendesedést ígért, ehelyett élő adásban csókolózott új szerelmével a Sztárban sztár leszek! színpadán. Az influenszer szerint azonban még ki sem szellőzött hitvesi ágyuk Krausz Gáborral.

- fejtette ki Osváth Zsolt.

Szerinte mélypont volt, amikor Tóth Gabi és legújabb szerelme élő adásban csókolóztak, ezzel nemcsak Krausz Gábort, hanem a nézőket is megalázták. Mint mondta, minden házasság, minden kapcsolat olyan, amiben a két fél megállapodik. Úgy látja azonban, hogy itt nem ez történt.

„Ebben nem ismerek pardont, ez árulás. Amikor azt, aki a másik feled volt, elárulod.”

Osváth Zsolt úgy fogalmazott, hogy az egyik szerelem nem teszi semmissé a másikat, pedig Gabi ezt most pontosan így adta elő.

Egyszerűen az emberek egy pillanatig nem akarnának utálni, de te teszel róla, hogy utáljanak” - szúrt oda az énekesnőnek.

Osváth Zsolt teljes videóját ITT tudod megnézni.

(Forrás: RTL)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!