A youtuber testvéreivel együtt fiatalon lett állami gondozott. Nem kerülhettek nevelőszülőkhöz, mert az anyukájuk nem akart lemondani róluk.


Ma már sikeres influenszer és étteremtulajdonos, de régen állami gondozott gyerek volt Osváth Zsolt. Az egykori valóságshow szereplő a Fókusznak idézte fel, milyen volt az élete akkoriban.

„Bejelentették az iskolában, hogy többször vagyunk felügyelet nélkül, amikor anyám begyógyszerezi magát, vagy iszik és kórházba kerül, akkor napokig magunkat látjuk el 8-9-10 évesen” – mondta Osváth Zsolt.

„Kijöttek ellenőrizni, pont jött be a gyámügyes, anyámat meg tolták ki a hordágyon” - tette hozzá. Ezután testvéreivel ideiglenesen egy anyaotthonba került, majd amikor hazaengedték őket, egy következő alkalommal a gyámügyesek ismét akkor jöttek ellenőrizni, amikor az édesanyjuk kórházban volt. Átmeneti nevelésbe kerültek. Mivel azonban anyukájuk nem mondott le róluk, így nevelőszülőkhöz sem kerülhettek.

„Én nagyon szerettem volna, ha örökbe fogadnak” – árulta el Osváth Zsolt, aki előbb a Hűvösvölgyi gyermekotthonba került, később egy fiatalkori szerelem miatt átkérette magát egy másikba, ahol sokat bántották.

„Volt egy srác, Gábor, aki lefogta a pillangókésének a hegyét, és csak éppen annyira szurkált meg, hogy ilyen felületi sérüléseket okozzon. Vagy volt, aki egyszerűen belenyomta a fejemet a vécébe, vagy odaürített a párnám alá” – idézte fel a történteket az influenszer. Rajta kívül a riportban megszólal még Bagi Iván és Kálid Artúr is, akik szintén állami gondozásban töltött éveikről meséltek:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!