Az összeget jótékony célra ajánlották fel.


„3000 forintnyi »jutalmat« adott a tankerület egy II. kerületi iskola dolgozóinak. Joggal érzik megalázónak, ezért nem magukra fordítják, hanem gyermekeken szeretnének segíteni - segítsünk nekik, hogy segíthessenek!” - írja a közösségi oldalán Őrsi Gergely a II. kerület polgármestere.

Posztja szerint:

„A Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 72 dolgozója (tanárok, oktatást segítők, technikai dolgozók) után 216 ezer forintot kapott a tankerülettől »jutalomként«, vagyis fejenként 3000 forintnyi »ajándékot« adtak a dolgozóknak.

Így vasárnap 15 órától jótékonysági bejglizéssel egészül ki a jótékonysági teázás és a Luca-napi búzaültetés a Közösségi Liget Gyarmati Dezső Uszoda felőli bejáratánál. Minden megvásárolt bejglivel és teával gyermekotthonokat és gyermekek továbbtanulását támogatják".

A polgármester beszámolt arról is, hogy

„a múlt heti, kerületi tűzoltókat, katasztrófavédőket és közbiztonságért dolgozókat segítő jótékonysági teázáson több mint 200 ezer forint adományt adtak össze szomszédaink.

A Luca-napi búzaültetéshez hozzanak használt tejes dobozt vagy bármilyen ültetésre alkalmas edényt, a búzát és a földet mi biztosítjuk. A jól gondozott búza gyönyörű zöld termést hoz karácsonyig”.

Esemény a Facebookon ITT található.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!