Gáz-riasztó fegyverrel fenyegetőzött, majd lövöldözni kezdett egy 19 éves kiskőrösi férfi Páhiban. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatal italozni ment a település egyik kocsmájába tegnap este.

Mikor már eleget ivott, megjelent a sörözőben az egyik ismerőse, akivel korábban nézeteltérése volt. A fiatal odament hozzá és kérte, hogy menjen ki vele beszélgetni a kocsma elé, de a férfi többszöri kérés ellenére sem mozdult. Ekkor a kérlelő agresszívvá vált, majd elővett egy gázpisztolyt a nadrágjából, és rászegezte ismerősére.

police.hu

Időközben megjelent a testvére, aki arra próbálta ösztönözni, hogy tegye le a fegyvert, és menjenek inkább haza. A családtag unszolására beszálltak az autóba, azonban ahelyett, hogy békésen távoztak volna, a garázda fiatal fogta a fegyverét, és a levegőbe lövöldözött a lehúzott ablakon.

A kiskőrösi férfi beismerő vallomást tett az elfogását követő gyanúsítotti kihallgatása során. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást vele szemben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!