A nem akárhonnan érkező jó hírek talán még a Kossuth-díjas művész gyógyulásában is segíthetnek.


Egy nagyon kedves gesztussal várja vissza Pintér Béla és Társulata a múlt héten kórházba került Gálvölgyi Jánost:

„Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett”

– írják a Facebookon közzétett posztban.

Arról is ír a társulat, hogy már a szeptemberi bemutatóban is számítanak rá, amire a próbafolyamat a tervek szerint június közepén kezdődik el, a Kossuth-díjas művész pedig akkor csatlakozik majd hozzájuk, amikor azt az egészségügyi állapota lehetővé teszi.

Azt viszont kiemelték, hogy a színész jelenlegi állapota miatt nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six, illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartják majd meg. Előbbiben Gálvölgyi a címszereplő egykori '56-os forradalmárt alakítja, utóbbiban pedig egy mellékszerepet játszik. A társulatnak eddig külsős tagja volt.

Gálvölgyi Jánost a családtagjai szállították kórházba múlt hét szerdán, miután hosszú várakozás után sem érkezett hozzá mentő. A színészt jelenleg a Semmelweis Egyetem Klinikáján ápolják, az életveszélyen már túl van, de lányai bejelentése szerint lassú gyógyulás vár rá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!