A színész megköszönte a rengeteg jókívánságot és az érte elmondott imákat is.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Farkasházy Tivadar újabb híreket osztott meg Gálvölgyi Jánosról, aki azóta van kórházban, hogy május 10-én légzési nehézségekkel súlyos állapotban kellett hozzá mentőt hívni. A humorista szerint a színész „jól van és halad a gyógyulásban”.

Néhány órával később aztán a Kossuth-díjas színművész lánya, Gálvölgyi Dorka jelentkezett újabb jó hírekkel. Ő édesapja saját sorait tolmácsolta Facebook-oldalán.

„[...] végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok” – írja bejegyzésében Gálvölgyi János lánya, majd közli a színész mondatait:

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha” – írja a Madách Színház egykori sztárja.

A poszthoz mellékelt fotón a színész feleségével látható, és bár szokatlan módon némi borosta fedi arcát, a súlyos nehézségek ellenére kifejezetten jó állapotban látható.

Ha állapota engedi, Gálvölgyi rehabilitációja a balatonfüredi Állami Szívkórházban folytatódik majd.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!