Megmutatjuk, miből készül a BelFrit top 5 burgere. Ha ezek valamelyikére esik a választásod, tuti nem lősz mellé.

Előfordult már veled, hogy amit rendeltél, az még jobban nézett ki, mint a reklámban? Ezt tapasztalhatod meg a BelFrit étteremláncban is, aminek alapelve, hogy minden vendég pontosan azt kapja, amit a képek és leírások alapján várnak. Azonban az ínycsiklandó hamburgerek a valóságban még szebbek és étvágygerjesztőbbek, mint a fotókon, ráadásul mindnek fantasztikus az íze.

Hogyan tudod eldönteni, hogy melyikkel lakj jól? Ha még nem ismered a kínálatukat, segítünk, és alább bemutatjuk a BelFrit top 5 hamburgerét. Bármelyikre is essen a választásod, nem fogsz csalódni!

Magyarországon az első BelFrit Gyorsétterem 2003-ban nyílt meg a Pólus Centerben, és a nevük az évek során egybefonódott a minőséggel. Ma már 12 helyszínen találkozhatsz a friss, kitűnő minőségű belga krumplival és az isteni hamburgerekkel, amiket korábban mi is megkóstoltunk. Ha csak visszaemlékszünk rá, összefut a nyál a szánkban.

A sültkrumplik, snackek és desszertek mellett összesen 11 féle hamburger szerepel a kínálatukban. Tudjuk, hogy ilyen nagy választék esetén nehéz dönteni, úgyhogy bemutatjuk a BelFrit Top 5 hamburgerét. Ha ezek valamelyikére esik a választásod, nem lőhetsz mellé.

Tudod, az a fajta burger, ami mindent tartalmaz, ami jó. 100% marhahús, bacon, sajt, paradicsom, saláta, andalúz mártás, fokhagymás majonéz, pirított hagyma és hagymakarikák. Ebben a burgerben minden egyes harapás egy kis kulináris mennyország.

Ha van olyan, hogy tökéletesen ropogós csirke, akkor ebben a burgerben megtalálod. A tésztabundában sült csirkefilé, sajt, paradicsom, saláta, majonéz, fokhagymás majonéz, pirított hagyma és hagymakarikák mind-mind BelFrit mesterművé teszik ezt a hamburgert.

Kicsit nosztalgikusabb? A Magyaros Burger a hazai konyha szerelmeseinek készült. Bacon, sajt, csalamádé, lilahagyma, paradicsom, saláta, mustár, ketchup és majonéz – minden egyes falat egy utazás a magyar ízek birodalmába.

Ha a BBQ a gyenge pontod, akkor a Western Burger lesz a kedvenced. Baconnel, sajttal, hagymakarikákkal, paradicsommal, salátával, ketchuppal és BBQ szósszal. Ez a burger a BBQ rajongók álma.

Ha a neve alapján már izgulsz, akkor jól teszed! Két szelet 100% marhahúspogácsa, bacon, sajt, lilahagyma, paradicsom, saláta, majonéz, ketchup és hagymakarikák. Ez egy hatalmas ízkavalkád!

A hamburgerek mellett a BelFrit sültkrumpli is kimagasló. Pláne, ha különböző ínycsiklandó feltétekkel, például cheddar sajtszósszal, jalapeno paprikával és pirított hagymával kéred. A friss, rendelésre készülő ételeket mindig szívmelengető adagokban adják, így tuti jól lakva fogsz távozni, bármire is essen a választásod!

A BelFrit 13 étterme közül bármelyiket választhatjátok, a kínálat mindenhol ugyanaz.

Ha pedig nincs kedvetek kimozdulni, rendeljétek házhoz a kedvenc burgereteket vagy sült krumplitokat a Wolt vagy a Foodora felületén!

Képek: Vass Adrienn

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!