A BelFrit ismét elkényezteti az édesszájúakat: kapható náluk a népszerű churros, ráadásul XXL méretben!

Te is az édes falatok szerelmese vagy? Akkor van egy jó hírünk: a BelFrit ismét előrukkolt egy desszerttel, méghozzá XXL méretben! Ez pedig nem mást, mint a churros, ami nemcsak hatalmas, hanem olyan ropogós és finom, hogy biztosan nem tudsz majd megállni egynél.

Az XXL churros alapja a jól ismert ropogós tészta, ami kívül szép aranybarnára sül, belül viszont olyan puha, hogy minden harapás maga a mennyország. És ha mindez nem lenne elég, a fahéjas porcukorral megszórt verzió egy kis plusz varázst is hoz. Tudod, az a kellemesen édes, fahéjas illat, ami már önmagában elcsábít, mielőtt még beleharapnál.

Persze a legjobb részt még nem is mondtam: mellé kapod a gazdag, sűrű csokiöntetet is, amit szabadon variálhatsz. Csöpögtetheted a churrosra, hogy minden falat csupa csoki legyen, vagy mártogathatod is bele – ahogy neked jobban esik! A fahéj és a csoki párosa valami elképesztően jó ízkombót alkot, amit biztosan nem fogsz egyhamar elfelejteni.

És miért XXL? Mert ha valami ennyire jó, abból sosem elég.

Minden harapásban benne van az az édes kényeztetés, amire titokban mindig is vágytál.

Ha a hétköznapjaidat szeretnéd megédesíteni, vagy csak simán jól esne valami finom a kávéd mellé, ne habozz, próbáld ki a BelFrit újdonságát! Az XXL churros garantáltan mosolyt csal az arcodra, és ha egyszer megkóstolod, biztosan visszatérsz még érte. Ne várj sokáig, ez a finomság nem marad örökké a kínálatban! Az XXL churros megtalálható a BelFrit összes éttermében, (kivéve a szezonálisan nyitvatartó Újbudai Parkszínpadon).

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!