Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elena Volk tavaly vált népszerűvé, amikor megjelent a médiában, mint egy 70 éves nő, aki tudja, hogy kell szórakozni, és aki klubokban táncolja át az éjszakát. Ahelyett, hogy a tömbház előtti padon ülne, és kritizálná a járókelőket, ez a "nénike" divatbemutatókra jár, új emberekkel ismerkedik meg, fotózásokon vesz részt, és hajnalig szórakozik.

Elena 16 éve özvegy. "Azelőtt szófogadó feleség voltam. A férjem nagyszerű ember volt. 60 évesen rock and roll zenére táncolt. Én most mindkettőnk helyett élek." - mondta.

Lakásának falai tele vannak a férjéről készült képekkel, az ajándékokat pedig, amiket tőle kapott, még mindig gondosan őrzi, és viseli. Ugyanakkor Elena készen állna egy újabb házasságra, de csak abban az esetben, ha az új férje fiatalabb lenne nála. A legtöbb vele egyidős férfi ugyanis unalmas öregember, neki pedig ösztönzésre, izgalomra van szüksége.

Elena megtanulta, hogy használjon ki minden egyes napot. Gyógyszerek helyett szórakozásra költi a pénzét.

Megtanult takarékoskodni, hogy most élvezhesse a nyugdíjas életet. Sajnos nincsenek barátai, mivel a legtöbb ember az ő korában nem él olyan aktív életmódot, és nem szeret szórakozóhelyekre járni.

Tavaly beleegyezett, hogy megváltoztassa a stílusát, és szerepelt egy televíziós műsorban. Most elegáns, kifinomult nő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!