Gyakran eljár lányával, a 18 éves Levi-Ashlee-vel bulizni édesanyja, Laura Jayne. A nő 36. születésnapjára is hivatalos volt lánya és annak barátai, amit egy szórakozóhelyen ünnepeltek meg. Szívesen tölti a páros együtt el a hétvégi éjszakákat, de ezt nem mindenki nézi jó szemmel.


Betegnek kell lenned, ha minden egyes hétvégén a lányoddal mész szórakozni

- írta az egyik kommentelő egy videójuk alá, ami épp arról szól, hogy mennek bulizni. Aztán olyan is érkezett, amelyben az olvasható:

Kínos, megpróbálsz úgy viselkedni, mintha egyidős lennél a lányoddal. Nőj fel!

Egy harmadik hozzászóló pedig azt tanácsolta, hogy ne akarjon Laura Jayne állandóan a figyelem középpontjába lenni, mikor iszik.

Az anya ezekkel a kommentekkel nem igazán foglalkozik, azt mondja, ő és a lánya egymás őrei, és vigyáznak egymásra, mikor ellátogatnak egy klubba vagy kocsmába.

@misslj86 And what.. #fyp #trending #nightsout #newcastleunderlyme #weekendvibes #tiktok #foryoupage #iamwoman #didisaythat #youmustbesick #boohoo #mumanddaughter #chocolate #yum @missljlaurajayne86 @leviashleephillip ♬ Deep Coughing - user3488332569599

Vannak olyan hozzászólók is, akik nem is értik, mi mások problémája, sőt, szerintük Laura Jayne inkább tűnik Levi-Ashlee testvérének, mint az anyjának.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!