Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ez a fürdő csempéinek és padlójának leghatékonyabb tisztítási trükkje!

Minden nő tudja, milyen nehéz egy otthont tisztán tartani, de a legnehezebb feladatok egyike talán mégis az, hogy a fürdőszoba mindig csillogjon, és kellemes illatot árasszon. A ragyogó fürdőszobához azonban elengedhetetlen a tisztítószerek használata. De léteznek olyan természetes tisztítószerek, amelyek nem befolyásolják negatívan az egészségünket.

A legnehezebb talán a fali és a padlócsempe fugáinak a tisztítása, erre azonban az alábbiakban egy nagyon hatásos módszert szeretnénk megosztani.

Ehhez szükségünk lesz:

  • egy fél bögre szódabikarbónára;
  • egy fél bögre ecetre;
  • egy fél bögre citromlére;
  • 5 liter vízre.

Keverjük össze a vizet és a szódabikarbónát, majd adjuk hozzá citromlevet az oldathoz, és végül öntsük hozzá az ecetet. Egy minimális kémiai reakciót észlelhetünk. Tegyük az oldatot egy szóró fejes palackba. Vigyük fel a piszkos csempefelületre és hagyjuk hatni legalább 30 percig. Ezután tisztítsuk meg vizes szivaccsal vagy kefével, és a fürdőnket máris ragyogóan tisztává varázsoltuk!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!