Kedden felhőtlen, csapadékmentes időre van kilátás - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. A déli, délkeleti szelet a Dunántúlon élénk, néhol erős lökések kísérik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között várható.

Este többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalra általában -1 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet. A fagyzugokban ennél hidegebb, míg a belvárosi részeken, a tópartokon, illetve a magasabban fekvő helyeken enyhébb is lehet a hajnal.

Szerdán is a napsütésé lesz a főszerep: felhőtlen, száraz idő lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad, de Sopron térségében élénk széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között várható.

Csütörtökön a változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 között várható, de a fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hidegebb, míg a magasabban fekvő helyeken, vízpartokon, városokban pár fokkal melegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

hirdetés

Pénteken túlnyomóan napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Csapadék nem várható. Az északias szél többfelé megélénkül, néhol erős lökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Szombaton változóan felhős égbolt mellett többórás napsütésben is bízhatunk. Csapadék nem várható. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű.

Vasárnap változóan felhős időre van kilátás. Csapadék nem valószínű. A délies szelet több helyen kísérhetik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.


hirdetés