Ahogy azt korábban megírtuk: hetek óta nyoma sincs Pintér Gyula maglódi vállalkozónak. A férfi rejtélyes körülmények között tűnt el: a kutyájával és fekete Hummerével indult útnak, de még a rokonai sem tudják, hová mehetett és miért nem tért még haza, a telefonján keresztül sem érik el. A vállalkozó szeretett Répa nevű vizsláját végül Szlovákiában találták meg, ő már otthon is van gazdája családjánál.

Érdekes részletekről számolt be az eltűnt vállalkozó, Pintér Gyula nővére - írja a Bors, akik hozzáteszik: a nőt nagyon megviselték az események.

"Borzasztó lelkiállapotban vagyok, egyik pillanatról a másikra elfog a fulladásszerű sírás"

– mondta a lapnak Pintér Ildikó, aki további fontos információkat közölt a lappal, többek között Gyula korábbi élettársával kapcsolatban.

„Rengeteg embert kihallgattak, köztük a testvérem volt élettársát is, akivel másfél éve szakítottak, de a kapcsolatuk utána is baráti maradt. Az egyik üzlettársa még a hazugságvizsgálatot is bevállalta, bármit megtenne, hogy kiderüljön az igazság. Ő az utolsók között beszélt vele telefonon az eltűnése napján. Természetesen mindenben igazat mondott, támogatja a nyomozók munkáját" – árulta el a nő.

A hölgy már azt is fontolóra vette, hogy nyomravezetői díjat ajánl fel, ám a hatóságok úgy vélik, ez nem szükséges.