Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy kutyájával együtt nyomtalanul eltűnt egy maglódi vállalkozó. Az ötvenéves Pintér Gyulát az autósműhelyében látták legutóbb, ugyanis a férfi luxusautók felújításával foglalkozott. A vállalkozó péntek óta nem adott életjelet magáról, már a telefonja sem elérhető.

A Blikk most arról számolt be, hogy

a férfi Répa nevű vizsláját megtalálták Szlovákiában.

A kutyáról a lap információi szerint egy kassai nő osztott meg fotót. A Blikk ugyanakkor úgy tudja, hogy az eltűnt férfinak nem élnek rokonai és ismerősei Szlovákiában, a lap szerint Gyula így feltehetően az autófelújítási, illetve értékesítési munkája miatt kerülhetett oda.

A rendőrség jelenleg is eltűntként keresi Gyulát, aki információik szerint körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnésekor pedig fekete színű szövet pólót, amin Lamborghini felirat látható, valamint egy fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselt.

A monori rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, továbbá bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.