Az ausztrál Cliff Little négy évvel 9,2 milliárd forintnyi lottónyereménnyel lett gazdagabb. Most elárulta, mire költötte a mesés vagyont.


Még 2019-ben nyerte meg a helyi lottó főnyereményét egy ausztráliai rokkantnyugdíjas. Cliff Little 40 millió ausztrál dollárt (9,2 milliárd forint) zsebelt be a Powerball jackpotján. A lottónyertes a 9 News-nak mesélte el, hogy mire költötte a nyereményt, írja a news.au.

Cliff Little a nyeremény egy részét versenylovakra költötte. Azt mondja, hogy csak kevesen értik meg, de valójában a pénz csak másodlagos, amikor az ember látja a győzelmi trófeákat.

Az egyik vásárlása egy toowoombai csikó volt, amire 880 ezer ausztrál dollárt (202 millió forint) költött. A ló jó befektetésnek bizonyult, hiszen az évek alatt már jóval több pénzt nyert vele, mint amennyibe került. A Cifrado névre keresztelt hátas legközelebb az 1 millió ausztrál dollár összdíjazású, hétvégi JJ Atkins Plate versenyen áll majd rajthoz.

Két évvel ezelőtt a lottómilliomos 20 ezer ausztrál dollárt (4,6 millió forint) adományozott két lovasklubnak, amivel a sportág iránti elkötelezettségét szerette volna kifejezni. Nemcsak lovakra költötte azonban a pénzét, hanem megvette álmai autóját is, egy tűzpiros Toyota Suprát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!