A Hang nélkül 2 nyitányában megcsodálhattuk, ahogy a hangszörnyek megérkeznek a Földre, és lecsapnak egy kisvárosra. Az Első napban ezt nézhetjük 100 percen át, csak a világ legzajosabb helyén…


A Hang nélkül 2018-ban nem semmi dolgot ért el. A nézők a mozitermekben mukkanni sem mertek, mindenhol néma csönd. Zacskók sem csörögtek, a popcorn sem ropogott a fogak között, az üdítők szürcsölése is elmaradt. A vásznon ugyanis azt lehetett látni, ahogy Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds és Noah Jupe egy megveszkedett hangot sem mernek kiadni, mivel nem szeretnék, ha a hangokra ultraérzékeny, a Földet elözönlő, és gyilkológépként funkcionáló idegen lények idő előtt széjjeltépnék őket. Ennélfogva, mivel a vásznon teljes csend uralkodott a film nagy részében, így a nézőtéren ugyanúgy pisszenni sem mert a közönség. Vagyis létrejött egy fantasztikus közösségi élmény.

Nem mellesleg a film maga is kiváló szórakozást nyújtott, John Krasinski pedig kivételes direktori képességeiről tett tanúbizonyságot. Sőt, hatalmas kasszasiker is lett, mivel összesen 17 millió dollárba került, ezt pedig világszinten csak a mozikban meghússzorozta, 340 milliót szedett össze.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!