A Privát kopó írt erről ügyészségi iratok alapján. Mérő Vera jogvédő kiállt az egykori szépségkirálynő mellett, szerinte aki a múltjával „sarokba szorítja” Edinát, az „egy utolsó, gerinctelen szörnyeteg”.


A Privát Kopó nevű oldal olyan ügyészségi iratokat osztott meg, amelyek alapján Kulcsár Edina prostituált volt még 2014 előtt, mikor is megnyerte a Miss World Hungary versenyt.

Két évvel később nyilvánosságra is került egy ilyen ügy: D. Blanka 2016-ban indult a szépségversenyen, viszont kizárták, mikor tanúskodni hívták be egy török üzletember ügyében, akihez prostituáltként közvetítették ki.

„Ugyan nem kértünk a nevezőktől erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával amúgy is. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor D. Biankát kizárjuk a versenyből és a nyereményeit is visszavesszük” - nyilatkozta a botrány kirobbanását követően Sarka Kata, a Miss World Hungary főszervezője.

A most nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint, amikor Kulcsár Edina nevezett a Miss World Hungary 2014. évi versenyére, már zajlott az a büntetőper, amelynek három vádlottját azért állították bíróság elé, mert fiatal magyar lányokat közvetítettek arab üzletembereknek, azért, hogy velük pénzért közösüljenek.

Kulcsár Edina neve - „prostituált” gyűjtőfogalom alatt - szerepelt az ügyészség által készített táblázatban, amely szerint

Így viszont nem lehetett volna magyar szépségkirálynő, nem sokkal később pedig a világ második legszebb nője (Miss World első udvarhölgy), illetve a Miss Európa cím birtokosa.

Az a kérdés is felmerül, hogy Sarka Kata tudott-e Kulcsár múltjáról. Ők ketten ugyanis együtt dolgoztak a verseny után.

A büntetőper jelenleg is folyamatban van, nemrégiben tanúként idézte a Pesti Központi Kerületi Bíróság Kulcsár Edinát, ám ő - terhességére hivatkozással - nem jelent meg a tárgyaláson.

A hír szélsőséges reakciókat váltott ki. Mérő Vera például kiállt Kulcsár mellett, a kommentek alapján viszont a többség nem ennyire elnéző a celebbel.

- írta a posztjában.

„Pfff. Most tényleg egy olyan nőt kell megvédeni a szárnyaink alá venni aki napi szinten abból él hogy magát mutogatja illetve az anyagi javait? Akinek a mai gazdasági helyzet mellett az a legfontosabb hogy a drága kocsiját mutogassa és videoval »igazolja«, hogy eredeti Guccit hordd? Hát szerintem, ha valaki ennyire kifelé él és ennyire a magamutogatás a mindene napi szinten, akkor vállalja fel ezt is és nem kell sajnálni” - írta az egyik kommentelő.

- írta egy másik.

Kajdi Csaba az Instagramon kérdőjelezte meg Mérő érveléseit, aki szerinte máskor „mindenkibe beleáll, aki él és mozog”.

„»A múltad csakis a tiéd, nem tartozik senkire.« Még jó, hogy a náci bűnözőknél nem ezt mondták” - mondta Cyla.

A sztori itt érhető el korlátozott ideig.

Kulcsár Edina maga nem reagált eddig az elhangzott vádakra, párjával G.w.M.-mel viszont bejelentették, hogy összeházasodtak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!