Az algériai ökölvívó a Bottega Veneta jövő nyári kollekciójának bemutatóján vett részt. Nem ez az első alkalom, hogy megmutatta a nőies oldalát.


Egy milánói divatbemutatón bukkant fel Imane Helif, olimpiai bajnok ökölvívó. A sportoló a Bottega Veneta jövő nyári kollekciójának bemutatóján vett részt, az Instragramra feltöltött képei alapján többek között Julianne Moore-al és A$AP Rocky-val.

Imane Khelif | إيمان خليف ?? (@imane_khelif_10) által megosztott bejegyzés

Nem ez volt az első alkalom, hogy Helif megmutatta a nőies oldalát. Korábban egy beautycég Instagram-videójában tűnt fel sminkben, rúzzsal és rózsaszín fülbevalókkal a fülében.

A párizsi olimpián a női ökölvívás 66 kg-os versenyszámának nyolcaddöntőjében Helif ellenfele az olasz Angela Carini volt, aki mindössze 46 másodperc után feladta ellene a versenyt.

Helif nemi hovatartozása és olimpiai szereplése azonban komoly vitákat váltott ki, az idei ötkarikás játékok legmegszosztóbb témája lett. Az algériai bokszoló ugyanis egyike volt annak két annak a két női ökölvívónak, akiket a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) nemi tesztekre hivatkozva kizárt a tavalyi világbajnokságról. A hivatalos orvosi állásfoglalást senki sem látta, csak az IBA orosz elnöke hivatkozott rá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!