Kim Kardashian kilencéves lányával, North Westtel vett részt a párizsi divathét több bemutatóján is. A celeb csütörtökön egy képválogatást is megosztott az előző napjukról az Instagramján, ami alá azt írta:

Anyaként nagyon hálás vagyok, amiért a lányom szeret velem tartani az üzleti útjaimra, és amiért megtehetem, hogy magammal hozhatom őt, és ilyen jó emlékeket szerezhetünk együtt.

Szerdán az anya-lánya páros Jean-Paul Gaultier legújabb kollekciójának bemutatóján vett részt, ahol egyébként összeöltözve jelentek meg. Itt fordult elő, hogy North West egy papírra felírta, hogy "Stop", majd a lapot komoly arckifejezés kíséretében felmutatta a kameráknak.

Kapcsolódó

Kim Kardashian és 9 éves lánya egyforma orrkarikát és napszemüveget viseltek

North West elkísérte anyját a párizsi divathétre.

Kim Kardashian a Twitter-oldalán reagált az esetre, és adott magyarázatot arra, miért csinálta ezt a lánya.

Bárki, aki ismeri North-t, tudhatja, hogy ő mennyire mókásnak találja ezt a felvételt. Gondolom, elege lett abból, hogy mindenki őt fotózza, úgyhogy felírta a meghívóra, hogy STOP, és feltartotta, hogy mindenki inkább a show-ra koncentráljon

- írja Kardashian a bejegyzésben, amiben videón is megmutatja, mi is történt pontosan.

For anyone who knows North knows how funny she finds this video! North I guess had it with the people taking pictures of her so she wrote on her invite STOP and held it up and wanted them to just focus on the show… pic.twitter.com/29F26ooy8A

- Kim Kardashian (@KimKardashian) July 8, 2022


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!