Hétfőn este hat óra tájkán hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik, amelyik a társaság tulajdonában van.

Kapcsolódó

Leállt a Facebook, az Instagram és más alkalmazások

A cég a Twitteren adott ki közleményt, de a hiba okát nem jelölték meg.

A közösségi médiama már nagy szerepet tölt be a sportcsapatok életében is, így aztán számukra is kissé kellemetlen az egész helyzet. Nem annyira, mint a Facebooknak, amely Twitteren volt kénytelen bejelenteni, hogy dolgoznak a megoldáson. Több sem kellett a Twitternek, azonnal elsütött egy poént: üdv szó szerint mindenkinek a világon!

hello literally everyone

- Twitter (@Twitter) October 4, 2021

Több sem kellett az embereknek, felhasználók tízezrei posztolnak mémeket és gúnyos bejegyzéseket erről a szokatlan helyzetről. Aztán jött a Forma-1-ben szereplő Red Bull istálló és nekiállt trollkodni:

Köszöntjük a Facebookról és Instagramról érkező rajongóinkat!

Welcome to our fans on Instagram and Facebook ???? pic.twitter.com/9sk4YscTnf

- Red Bull Racing Honda (@redbullracing) October 4, 2021

A Honda is beszállt a buliba, az egyébként Red Bullt ellátó cég a Valtteri Bottasból készült mémmel pörkölt oda a Facebooknak.

Welcome to @F1 Twitter, everyone. pic.twitter.com/KYoJZpjHgJ

- Honda Racing F1 (@HondaRacingF1) October 4, 2021

Később aztán beleállt ebbe a mémbe a Mercedes is, sőt később már azzal trollkodott az istálló oldala, hogy elő kéne keresni a MySpace-fiókjának jelszavát.

Twitter. ???? pic.twitter.com/mJxdTyFQOv

- Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) October 4, 2021

A hétfő este minden bizonnyal már erről fog szólni, csak idők kérdése, hogy melyik sportág csapatai kezdenek el viccelődni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!