A színésznő 55 éves lett, míg Michael Douglas éppen ma 80. Nem akármilyen képpel kedveskedett neki (és mindannyiunknak) a walesi szépség.


Catherine Zeta-Jones most ünnepelte 55. születésnapját, de még mindig ugyanolyan elbűvölő, mint amikor először felbukkant a filmvásznon. A walesi színésznő számára ez a nap nemcsak a saját születésnapja miatt különleges, hanem azért is, mert férje, Michael Douglas is ugyanakkor született, és idén egy igazán szép mérföldkőhöz érkezett: 80 éves lett.

Zeta-Jones az Instagramon köszöntötte férjét egy régi, közös fotóval és egy merész, meztelen képpel, ünnepelve ezzel az immár 25 éve tartó boldog házasságukat.

Zeta-Jones karrierje közel 34 éve indult, és olyan filmekben nyűgözte le a közönséget, mint a Seherezádé és a Zorro álarca. Most, 55 évesen is ugyanazzal a vonzerővel hódít, mint fiatalon.

A színésznőt legutóbb a Netflix népszerű Wednesday sorozatában láthattuk, ahol Morticia Addams karakterét alakította. Születésnapja alkalmából egy pikáns fotóval is megörvendeztette követőit, ahol meztelenül pózol, megemlékezve a közös születésnapjukról férjével, Michael Douglasszel, aki aznap már 80 éves lett.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés

Az Oscar- és BAFTA-díjas színésznő két bejegyzést is megosztott az Instagramján. Az elsőben egy fekete-fehér fotóval köszöntötte fel magukat, amely 25 évvel ezelőtti szülinapi bulijukon készült New Yorkban, ahol együtt ünnepelték közös születésnapjukat, a képet pedig barátjuk, Jean Pigozzi fotográfus készítette. Zeta-Jones a kép mellé megható üzenetet is írt: „Boldog szülinapot Michaelnek és nekem!! Ezek voltunk mi a születésnapunkon 25 évvel ezelőtt! Teljes szívemből szeretlek ♥️”

A második posztban pedig egy fiatal kori meztelen képet osztott meg magáról, amit humoros megjegyzéssel kísért: „A szülinapi öltözékemben! A férjemmel való, több mint 25 évnyi közös szülinapozás után kifogytam az ajándékötletekből! Ez a második ajándéklehetőség, a golflabdák az első verzió... természetesen.”

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas még 1998 nyarán találkoztak először a franciaországi Deauville Film Fesztiválon, és egy évvel később, szilveszterkor Aspenben el is jegyezték egymást. Esküvőjük 2000 novemberében volt New Yorkban, és azóta is boldogan élnek együtt, két gyermekük, Dylan (23éves) és Carys (20).

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!