A "nagyon normális csávó" elkezdte a hiánypótló LMBTQI-dzsihádot. Ennyi

- ezzel a szöveggel osztotta meg Facebookon azt a hírt Deutsch Tamás, hogy Karácsony Gergely feloldotta a Főpolgármesteri Hivatalban az LMBTQI témájú honlapok blokkolását.

Karácsony kilép a perből, amely Tarlós homofób hivatali gyakorlata miatt indult

Megalázó a korábbi polgármester lépése.

Az említett honlapokat még Tarlós Istvánék tiltották le, amire az Egyenlő Bánásmód Hatóság úgy reagált, hogy Főpolgármesteri Hivatal magatartása szexuális irányultságon és nemi identitáson alapuló hátrányos megkülönböztetést valósított meg az érintett szervezetekkel szemben, továbbá hogy a Hivatal magatartásával az egész LMBTQI közösségnek hátrányt okozott, illetve megalázta őket.

A Főpolgármesteri Hivatal Szervezési és Informatikai Főosztályának vezetője, Schrödel Norbert akkor közölte: a hivatal az informatikai infrastruktúrát kizárólag a munkaköri feladataik ellátására bocsátja a felhasználók rendelkezésére, és véleményük szerint szabályozás nélkül is elvárható, hogy munkaidőben, hivatali eszközökön ne ilyen weboldalakat nézzenek a munkavállalók.

A blokkolás azonban éppen munkaköri feladatai ellátásában akadályozta a hivatal dolgozóit, hiszen itt olyan honlapokról volt szó, amelyeket például a területen dolgozó civil szervezetek működtetnek, és ide töltenek fel minden fontos szakmai anyagot.

Kiemelt kép: MTI / Balogh Zoltán


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!