Balázs februárban már üzletet is nyitott, amellyel együtt már egymilliárdos árbevételt remél 2023-ra.


Korábban mi is írtunk róla, hogy a Cápák között című műsorban egy 19 éves fiú is a befektetők elé állt. Pachert Balázs egy több száz millió forintot hozó vállalkozás vezetője.

Limitált, kis szériás sportcipőket árul webshopjában. Tavaly februárban pedig üzletet is nyitott, amellyel együtt már egymilliárdos árbevételt remél 2023-ra.

Ráadásul a TikTokon is nagyon népszerű, 230 ezres követőtábora van. Balázs elmondta, hogy szeretne a cégével külföldön is terjeszkedni, és már nemcsak cipőket, hanem ruhákat és kiegészítőket is árulna. Balogh Péteren kívül a többi Cápát érdekelte volna az üzlet, de a fiú végül nemet mondott az ajánlatukra.

Balogh Péter végül a TikTokon fejtette ki részletesen, hogy miért nem akart befektetni a cipős vállalkozásba.

Több oka is volt. Egyrészt nem érdekli a kereskedelmi vonal, mert szerinte a Balázs Kicks is „csak” egy közvetítő, nem maga állítja elő a terméket, hanem a mások által legyártott cipőket forgalmazza. Másrészt a Cápa szerint a mai világban már túlzottan fontossá vált a külcsín a belbecs helyett. Úgy véli, hogy a kisszériás cipő sem tud többet, mint egy átlagos, jóval olcsóbb másik, de sokkal több pénzt kérnek érte.

Balogh szerint a fiú nem is pénzért, sokkal inkább a reklámért ment a műsorba, és azért az érzésért, hogy a Cápáknak nemet mondhasson.

Most Dancsó Péter mondta el a véleményét:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!