Szerinte a „haltrancsírozás” nem sport.

Szokásához híven nagyot megy a közösségi médiában Alekosz. A Való Világ 4 győztese immár menetrendszerűen köt bele bizonyos társadalmi csoportokba vagy foglalkozási ágak képviselőibe.

Alekosz legújabb „áldozatai” a horgászok. A bulvárhős leginkább azokon a férfiakon akadt ki, akik a társkereső oldalakon kezükben hallal pózolnak. Mint Facebook-oldalán írja:

Állítása szerint elvált horgászfeleségek (is) járnak hozzá, akik rendszeresen panaszkodnak neki, de ő megnyugtatja és megvigasztalja őket. Aztán sommás véleményt is megfogalmaz a horgászok társadalmáról. „Ezeknek az idiótáknak az okoz örömöt, hogy orákig figyelnek egy dugót és várják.. hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot és remélik hogy lesz rajta valami. Persze, sosincs rajta semmi” – foglalja össze kissé leegyszerűsítve ennek a hobbinak-munkának a lényegét.

– adja ki az ukázt ezután.

Ezt követően tanácsot is ad a "veszélyes" tevékenység megfékezésére, és érdekes elméletet állít fel a horgászatról (amit azért szisztematikusan kever a halászattal): „Engedjék le a tavakat ..hogy a halászok ne tudjanak rabsickodni. A folyóban meg amúgy se lehet, mert az folyik. A halgazdaság pedig más. Ott lehet, de csak géppel. Nem halászbottal meg kampókkal.”

Bejegyzését ezúttal úgy írja alá mint "tavifinánc", de kommentben még több titulust tesz hozzá. Ezek: nemzetközi sztár, vagyonőr, Taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző, testépítő, író, BRFK által megfigyelt, lehallgatott, követett személy, Nemzetbiztonsági kockázat, tényező, állandó stratégiai gócpont, a Karinthy gyűrű várományosa, Istencsapás, csendestárs, donor, fajvédelmi operatív, békaember, régi új fideszes, Cobra, utcabizalmi, Machete, kozmológus, kriminológus, túravezető, Rysy díjas csúcstámadó, gourmet, munkásőr, férfi szekszszimbólum, Világbajnok.

Ugyanakkor posztja éléből elvesz egy keveset, hogy a kommentek közt ő maga oszt meg egy képet a múltból, amin maga is a horgászat szenvedélyének él.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!