Az énekes megdöbbentő őszinteséggel mesélt édesapjához fűződő viszonyáról.


A 34 éves énekes hat évvel ezelőtt robbant be a köztudatba Kedvesem című eurovíziós dalával, ám magánéletéről azóta is vajmi kevés információt oszt meg a nagyvilággal.

Mindeddig édesapja négy évvel ezelőtti haláláról sem nagyon nyilatkozott, ám most megtörte a csendet és a Borsnak mesélt kettejük kapcsolatáról.

"Jó kapcsolatban voltunk, tiszteltem, de apukám nem volt egy ilyen szuperhős apa, mint amit a filmekben látunk. Ő egy dolgos, kötelességtudó fickó volt két gyerekkel, feleséggel, de érzelmeket nem igazán közvetített felénk. Kemény ember volt, és engem is arra nevelt, hogy az legyek. Az én szeretetnyelvem viszont másmilyen"

- idézte fel az énekes, aki leginkább édesanyját sajnálta a tragédia bekövetkeztével.

"Biztos sokaknak meghökkentő lesz, de engem nem viselt meg, nem tört össze apukám halála. Egyszerűen tudomásul vettem, amikor telefonon közölték velem, hogy elment. Haragudtam rá, mert a láncdohányzásnak és a negatív életszemléletének köszönhette, hogy ide jutott ötvenhárom évesen. Nem sajnálkoztam egy percig sem, csak azt éreztem, hogy anyukám fájdalmát kell oldanom valahogy"

– mesélte Alex, aki nem sietteti a családalapítást sem.

"Nem futamodnék meg, ha a barátnőm bejelentené, hogy babát vár. Akkor lenne egy gyerekem. De nem gondolkozunk még ebben. Szeretjük, hogy nem köt minket ekkora felelősség, és tudunk ketten lenni, utazni, jönni-menni."



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!