Az énekesnő karácsony alkalmából a szeretet fontosságát és a szeretteink megbecsülését hangsúlyozta, miközben egy ünnepi dallal is megajándékozta rajongóit.


„Jobb adni, mint kapni! És most nem csak az ajándékozásra gondolok, hanem a szeretetre, ami összeköt bennünket” – írta karácsony alkalmából Instagram-oldalán Radics Gigi, aki kislánya, Bella Szófia édesapjáról is nagy szeretettel szólt.

Ahogyan tavaly nyáron beszámoltunk róla, Radics Gigi és szobrász kedvese, Mikus Áron úgy döntött, külön utakon folytatják életüket. Kapcsolatukból 2020 októberében egy kislány született, akivel a szakítás után az énekesnő elköltözött a férfitól. Karácsonyi Instagram-posztja szerint Radics Gigi jó kapcsolatban maradt kislánya édesapjával.

Köszönöm nektek, hogy színpadon állhatok és halljátok üzeneteimet, amit szeretnék közvetíteni dalaimon keresztül, köszönöm a zenekaromnak, akikkel olyan érzés együtt zenélni, mintha más dimenzióba kerülnék” – írta az énekesnő, és egy karácsonyi dallal is megajándékozta rajongóit.

Radics Gigi (@gigiradicsofficial) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!