1999 március közepétől egy hónapon át kínoztak egy fiatal nőt, aztán a fejét bevarrták egy plüssbabába. Talán soha nem derül ki, mi történt, ha a kínzás egyik szemtanúját nem kezdik el rémálmok gyötörni.


Hányattatott sors

Fan Man Ji nevelőotthonban nőtt fel, korán rákapott a drogokra, prostituált lett, hogy függőségét kielégítse. 23 évesen egy éjszakai bárban megismerkedett egy gazdag férfival, Chan Man-lokkal, aki strici volt és drogkereskedő. A lány kilopott a férfi pénztárcájából mintegy 4 ezer hongkongi dollárt (180 ezer forintot), mert szüksége volt drogra. Mikor Chan Man-lok erre rájött, meg akarta leckéztetni, és a lopott pénzen felül még 10 ezer dollárt követelt, amit a lány nem tudott kifizetni.

Chan Man-lok úgy döntött, hogy Fan Man Ji addig neki fog dolgozni prostituáltként, amíg nem törleszti az adósságot, ezért foglyul ejtette.

A heteken át tartó kínzások közben meglátogatta őket Chan Man-lok 14 éves „barátnője”, Ah Fong. Tanúja volt, amint egymás után ötvenszer fejbe rúgják a szerencsétlen áldozatot, sőt a rugdosásába maga is beszállt. Egy hónapos kínzás után a lány meghalt. De az igazi horror csak ezután következett.

Így maradt bizonyíték

A három férfi meg akart szabadulni Fan Man Ji holttestétől, és ennek egy különösen hátborzongató módját választották. A fürdőkádban fűrésszel feldarabolták, majd a maradványait megfőzték, hogy az oszlásnak indult test szaga ne árulja el őket. Ezután kidobták a szeméttel együtt.

A rettenetes bűntény talán soha nem derült volna ki, ha Ah Fongnak nem szólal meg a lelkiismererete. Májusban elment a rendőrségre, ahol előadta, hogy az elmúlt hetekben egy halott kísérti, egy nő, akit halálra kínoztak. Aztán elmondott mindent a hatóságoknak, akik a lakásban megtalálták az áldozat megtartott testrészeit, amelyek alátámasztották a túlzó brutalitása miatt hihetetlen történetet. A kínzáshoz használt lakás egyébként tele volt Hello Kitty-s holmikkal: az ágyneműtől a függönyig és az evőeszközig szinte minden ilyen volt.

A holttest maradványaiból azt nem sikerült megállapítani, hogy a kínzás vagy drogtúladagolás okozta-e Fan Man Ji halálát, így a három férfi ugyan életfogytiglant kapott, de húsz év után lehetőséggel a szabadulásra.

A kínzók a bíróság előtt nem mutattak megbánást. A bíró sem találkozott még hasonlóan kegyetlen, brutális, romlott, erőszakos és gonosz magatartással. Azt mondta:

(Forrás: Line Up, ABC, ATI)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!